5 december: lokale radendag 2024

5 december: lokale radendag 2024

14 oktober 2024 | Pameijer nieuws

Door: Lian Baardemans
Eerder hebben jullie kunnen lezen dat na een succesvolle editie vorig jaar, we druk bezig waren met het organiseren van nog zo'n inspirerende dag. Nu hebben we meer informatie en het programma klaar om gedeeld te worden. Ben jij erbij?


Waarom aanmelden?

Het bijwonen van de lokale raad is interessant als je meer wilt weten, vragen, vertellen of horen over cliëntenmedezeggenschap. Waar een cliënt recht op heeft en hoe je dat kan organiseren en samen doen. En er is nog veel meer! In het filmpje hieronder hoor je van Erik van den Heuvel en Aimée Heijdenrijk waarom het de moeite waard is je aan te melden. In de bijlage vind je de poster met alle informatie, verspreid deze op de locaties en deel gerust. Deelname is gratis en aanmelden kan via cliëntenraad.sp@pameijer.nl.

Programma

10.30 uur Inloop, ontvangst en informele ontmoeting. Koffie, thee wat lekkers staat voor je klaar.

11.00 uur Start programma Welkom door Wessel & Erik (leden Clientenraad Pameijer en Aimée/Myrthe (Raad van Bestuur Pameijer).

11.15 uur Ochtendprogramma - workshops ‘Wat biedt Pameijer om in je kracht te blijven en medezeggenschap op de kaart te zetten. Stel vragen en laat je bijpraten’.

12.15 uur Nu even niet We genieten van een heerlijke lunch met ruim tijd voor onderling contact of een korte wandeling.

13.15 uur Middag programma Van eigen kracht naar wat kan er samen met andere cliënten en welke rechten zijn er voor medezeggenschap op de voorzieningen.
WMCZ interactief Wat is de stand van zaken bij Pameijer? We focussen op tips, tops en wat er nodig is voor en bij cliënten, managers en bestuur om de medezeggenschap te stimuleren.

15.00 uur Afronding. Nog even napraten en vertrek