Uitje clientenraad SP,GZ en directie 21 september 2012

Bedrijfsuitje Clientenraad SP, GZ, en directie
Museum Beeld en Geluid Hilversum
21 september 2012

We vertrokken om 10.00 uur met de bus  naar museum voor Beeld en Geluid te Hilversum.

Om de brug tussen raadsleden en directie te doorbreken, begon Jan-Rob Makkenze met een aantal opdrachten in de bus waaronder de wave, toen we aankwamen in Hilversum zat de stemming er al goed in.

Na een goede ontvangst met koffie en gebak, kregen we een rondleiding door het gebouw, wat een mooie ervaring was. Na de rondleiding kon iedereen voor zichzelf verschillende onderdelen bezoeken. Zo kon je zelf het NOS journaal presenteren, meedoen met de Dik voor Mekaar show, presentator zijn van een radiostation en meer. Ook kon je op de 4e etage in alle rust zoeken in het uitgebreide filmarchief.

We gingen om 16.00 uur weer terug met de bus richting Rotterdam. Daar had Jan-Rob Makkenze weer wat opdrachten voor ons. We moesten onder ander een woord naar elkaar fluisteren, toen het de hele bus door was kwam wat het woord eigenlijk was niet meer overeen met wat bedoeld was, kortom een vorm van mis communicatie.

We kwamen ‘s avonds aan bij restaurant Very Italian Pizza op de Blaak, waar iedereen lekker kon eten en napraten over de ervaringen van de dag.

Omstreeks 20.30 ging iedereen huiswaarts.

Hendrik-Jan Poort