Smoelenboek

Voorzitter

Erik van den Heuvel

Erik is belangenbehartiger voor cliënten van Pameijer en woont in Rotterdam Ommoord, waar hij werkt aan lokale en regionale medezeggenschap. Daarnaast zit Erik sinds december 2018 ook in het Dagelijks Bestuur.
Secretaris

Wessel Hartman

Secretaris
Penningmeester

Hendrik-Jan Poort

Hendrik-Jan heeft gewerkt als vrijwilliger bij ICT Academie als Webdesigner. Verder heb ik buiten pameijer een functie als kascontrole voor de VVE. Naast penningmeester ben ik ook webmaster van website clientenraad sp. In mijn vrije tijd heb ik de volgende hobby's: zeilen, windsurfen,skien, schaatsen, zwemmen, hockey, salsadansen, keyboard spelen.
Bestuurslid

Ton Haddeman

Ton is belangenbehartiger voor cliënten van Pameijer en woont ambulant in Maassluis, waar hij werkt aan lokale en regionale medezeggenschap. Daarnaast zit Ton sinds december 2018 ook in het Dagelijks Bestuur.
Raadslid

Liliën Doelarie

Ze is raadslid voor een AC in 'Werkt West'

Floris van Ravesteyn

later invullen

Manuel v/d Straat

Manuel werkt bij een werkproject in regio noord. Hij wordt ambulant begeleid.

Marijn Padmos

Marijn Padmos woont in BW Oud Beijerland.

Peter Elferich

Peter Elfferich (1963). Afgestudeerd in de economie (1987) en gepromoveerd in de bedrijfskunde (1992). Werkzaam geweest als wetenschappelijk onderzoeker (1987-1993). Momenteel gastheer bij het Nieuwe Spoor. Verzorgt tevens de notulen van de vergaderingen van de BW zaagmolenstraat.
Ondersteuner

Leonie Steenbrink

Leonie is coach/ondersteuner van de cliëntenraad. Leonie werkt onafhankelijk.

Lian Baardemans

Lian is de coach/ondersteuner van de cliëntenraad.